mandag den 21. maj 2012

Så er vi her!

Vi startede turen midt om natten. Tog toget til Kastrup, hvor vi skulle vente i nogle timer før vi kunne komme med flyet. Efter lidt forsinkelse kunne vi lette, da de lige skulle have teknikere til at se på en knap der lyste. Efter næsten to timer var vi kommet til England Gatwick. Her fra tog vi toget til London Victoria Station, og så videre med bus til Birmingham. Det var en meget lang tur og når vi ikke sov, så vi en meget smuk natur.

Folket her over har været så søde til at hjælpe os, der har været rigtig mange smil. Vi blev taget godt imod af den familie vi skulle bo hos. De viste os lige hurtigt hvordan det så ud med busserne her i Birmingham inden vi kørte hjem til dem.
De er nogle rigtig søde mennesker. Vi fik en god gang aftens mad, hvorefter vi faldt bevidstløse om.

Dagen idag er gået med at skulle indskrives på "Bournville College", her stod der tre store fyre ved døren og tog imod os, hvor vi skulle igennem en bom og metaldetektor, ret skræmende for os. Vi blev taget imod og fik vores "studentcard" og fik så resten af dagen fri. Det skulle de aldrig ha' givet os, vi har fået købt en masse tøj, så vi er lidt bange for at vi nu har for meget i vores kufferter og ikke kan få det hele med hjem.
Vi har kørt i bus rundt til de forskellige steder og har set meget af Birmingham, vi syntes selv vi klarede det rigtig godt:-) Det har været rigtig sjovt at køre i dobbeltdækker bus, hvilket var noget af det vi snakkede om at vi gerne ville prøve, så det er "done" :-) Der er godt nok også mange smukke huse her, de har deres helt egen charme, men det må ikke være sjovt at skulle bo så tæt op af hinanden.
Vi ser frem til en ny dag imorgen. Her skal vi starte på det plejehjem hvor vi skal være. Det bliver rigtig spændende. Vi har fået at vide at det er meget anderledes en det vi har i Danmark, så nu må vi se;-)

Ps. Efter bare 1,5 dage er vi allerede begyndt at tænke så engelsk, at vi ikke altid kan finde de danske ord for det vi vil sige :p

1 kommentar:

  1. Hvor lyder det bare godt! Dejligt at i er kommet godt frem. England er til for at Shoppe, så det er kun et must :) I må bare sende det hjem pr post, det skulle efter sigende være billigt!
    Ser frem til at høre mere om jeres eventyr. Altid bedre at følge med i andres, når eget liv er præget af søvnløsenætter og projektskrivning :)

    SvarSlet